Один з львівських вишів оновив сайт вступної кампанії: як користуватися?

1743 0
Львівський національний університет ім. І. Франка спеціально до вступної кампанії 2016 р. оновив веб-сайт, який стане одним із найважливіших ресурсів для вступників, оскільки цього року заяви на вступ подаватимуть лише в електронній формі.

Під час роботи над сайтом, що тривала чотири місяці, було проаналізовано подібні ресурси закордонних та українських вишів, проведено три соціологічні опитування серед вступників та першокурсників. Створити сучасний дизайн ЛНУ допомогла IT-компанія Softserve.

На сайті можна знайти розділи для абітурієнтів, вступників на старші курси, а також для іноземних студентів, де кожен може дізнатися найбільш актуальну інформацію для вступу - від вибору спеціальностей до термінів зарахування.
У розділах «Корисна інформація» та «Довідник» розміщені всі необхідні додаткові дані щодо умов вступу. Зокрема, правила прийому, ліцензійні обсяги, вартість навчання та інше. 
Особливу увагу на сайті зосереджено на виборі спеціальностей. Для цього розробили три типи пошуку:
- за факультетом/коледжем, де можна переглянути усі можливі спеціальності;
- за предметами ЗНО. Абітурієнт вводить до чотирьох предметів ЗНО, і система обирає варіанти вступу на усі можливі спеціальності;
- за назвою спеціальності. Абітурієнт самостійно вводить назву спеціальності, яка його цікавить, щоб отримати усю необхідну інформацію про цей напрям та можливості під час навчання.
Таким чином на веб-сайті розміщені дані про 88 спеціальностей, де чітко вказано, що студент може дізнатись, які предмети вчитиме, свою компетенцію та перспективи працевлаштування, а також вартість навчання.
У розділі «Списки» можна буде дізнатися про списки рекомендованих на вступ, списки зарахованих та про рейтинг. До появи такої інформації цей розділ є тимчасово прихованим.

Сайт доступний за посиланням
Нагадаємо, сьогодні, 11 липня, стартувала вступна кампанія 2016, яка завершиться 28 липня. Під час цьогорічного вступу подати документи абітурієнти зможуть виключно через інтернет.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!