Один з учасників «п'яних вечірок», який отримав повістку, до армії не піде

1037 0
Молодик має відстрочку
Фото: НПУ

Фото: НПУ

Колишній гравець тернопільської «Ниви» Магомед Мемешев, якого з повісткою сфотографували правоохоронці на місці затримання організаторів «п'яних вечірок» у Києві, у коментарі виданню Fanday заявив, що не піде до ЗСУ.

Спортсмен розповів, що піде до Територіального центру комплектування та соцпідтримки, щоб оновити свої дані. Та він має відстрочку від служби.

«Як і належить, з'явлюся у військкомат. У мене є відстрочка, тому що я навчаюсь на третьому курсі в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті», – сказав він.

Читайте також: «Хто вчиняє такі злочини, має бути позбавлений права служити в ЗСУ». Військовий про організаторів п'яних вечірок в Києві, яких покарали повістками

Нагадаємо, днями в інтернет-мережі з’явилися фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат. Дика історія, що відбувається в столиці, набула розголосу після публікації  ведучої «Телебачення Торонто» Ярослави Кравченко в Instagram. 1 лютого правоохоронці встановили особи організаторів вечірок і навідалися до них з обшуком. Пізніше стало відомо, що двом молодикам оголошено про підозру, їх помістили під варту до квітня. Ще шістьом вручено повістки до армії.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!