Офіс президента закликає самооборону Львівщини не створювати затори на дорогах

8219 0
Олексій Арестович зазначив, що самооборона західних областей країни, через надмірне "рвіння", створила затори на дорогах. Це перешкоджає руху військових та гуманітарних вантажів.
Фото: Нацгвардія України

Фото: Нацгвардія України

Самооборону західних областей закликали розвантажити дороги заходу країни, бо затори на блокпостах перешкоджають руху гуманітарної і військової допомоги. Про це сьогодні, 5 березня, у своєму відеозверненні повідомив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович.

«Надходять сигнали, що місцева самооборона західних регіонів країни паралізувала рух по дорогах. Це погано, бо західна допомога і гуманітарна, і воєнна не зможе вчасно бути перекинута у центральні, східні, південні області. Дорогі друзі, давайте наводити порядок на дорогах, це величезна проблема. У своєму рвінні ви створили проблему на рівні держави і на рівні офісу президента вже змушені цим займатись», – зазначив Олексій Арестович.

Радник голови Офісу президента звертається до правоохоронців і активістів, які долучились до самооборони і працюють на блокпостах, просить скеровувати автомобілі для перевірки на спеціальні майданчики, а не перевіряти їх у загальному потоці, затримуючи рух.

«Коли наші грузопотоки і пасажиропотоки рухаються чотири години 40 кілометрів – це вже державна проблема. Будь ласка, впорядкуйтеся там на місці. Шановні колеги закликаю впорядкуйте дороги на західній Україні – Тернопільська, Рівненська, Волинська, Львівська Івано-Франківська, Чернівецька і інші області, через які йдуть вантажі необхідні для оборони країни», – каже він.

Олексій Арестович закликав голів ОДА та правоохоронців допомогти вирішити проблему.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!