Офіційно: Світло у Львові таки вимикатимуть. Перелік вулиць

3436 0
Сьогодні, 19 грудня, о 08:14 знову введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині в повному обсязі — 10 черг потужністю 145 мегават — по спецрозпорядженню центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК «Укренерго».
Фото: doba.te.ua

Фото: doba.te.ua

У Львові не буде світла на вул. В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр.В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; м.Винники, інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Графіками аварійних відключень охоплено: Бродівський, Буський, Городоцький, Жидачівський,  Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сокальський, Яворівський райони та м.Червоноград; 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!