Офіційно. Залізничні квитки в Україні подорожчають із 30 травня

2635 0
Другий етап подорожчання запланували на 1 жовтня.
Фото: intercity.kiev.ua

Фото: intercity.kiev.ua

Із 30 травня в Україні зросте вартість квитків на проїзд у залізничному транспорті. На першому етапі вартість проїзду зросте на 12%. Про це повідомляє Interfax-Україна.

«Таким чином, тільки в 2017 році "Укрзалізниця" отримала від перевезень пасажирів у дальньому сполученні 3,6 млрд грн збитку. Але навіть в таких умовах за останні чотири роки компанія майже вдвічі збільшила фонд заробітної плати залізничників і розширила соціальні гарантії для працівників», — зазначили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця».

Другий етап подорожчання квитків ще на 12% запланували на 1 жовтня. Загалом індексація становитиме 25%. Відповідні зміни наберуть чинності через два дні після публікації в «Урядовому кур’єрі» 28 травня. 

Читайте також: Укрзалізниця призначила ще три додаткові поїзди через Львів на Трійцю

Нагадаємо, востаннє вартість залізничних квитків підвищували у 2014 році. На початку квітня в. о. глави правління Укрзалізниці Євген Кравцов анонсував двоетапне здорожчання квитків на українську залізницю.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!