Політична реклама

Оформити авто стане дешевше і легше

1375 0
Кабмін, Мінсоцполітики та МВС отримали доручення від президента Віктора Януковича скасувати норму про сплату пенсійного збору у розмірі 3% при покупці автомобіля. Також уряд повинен до квітня поточного року скасувати окрему процедуру зняття з обліку транспортних засобів при їх відчуженні, передбачивши пряму перереєстрацію з одного власника на іншого, що дозволить скоротити процедуру перереєстрації до однієї години.

Ще однією ініціативою є відміна обов'язкового пред'явлення транспортного засобу при перереєстрації авто у зв'язку зі зміною місця проживання, а також при відновленні втрачених або зіпсованих документів, проведення оцінки вартості транспортних засобів під час з реєстрації.

Президент також доручив уряду передбачити ряд заходів, які дозволять проводити реєстраційні процедури, а також отримання водійських прав незалежно від місця реєстрації (проживання) власника авто і від регіону реєстрації автомобіля.

Джерело: ТСН

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!