Оголошено передпродаж «маминої книги» про Кузьму. Як замовити?

3254 0
Розпочався передпродаж книги Ольги Кузьменко «Моя дорога птаха. Мамина книжка». 10 гривень із вартості кожного примірника буде виділено в Благодійний фонд Кузьми Скрябіна.
фото: facebook, dailylviv.com

фото: facebook, dailylviv.com

Львівське Видавництво Старого Лева видало книжку спогадів Ольги Кузьменко про свого сина – Андрія, відомого співака Кузьму Скрябіна. У продаж книга надійде наприкінці травня. Однак 8 травня видавництво оголосило про передпродаж.

Прийом замовлень триватиме до 20 травня (включно). Кожен, хто замовить та оплатить видання у цей період, отримає книгу одним із перших. Доставка та самовивіз замовленої книги відбуватимуться з 21 травня. Ціна видання - 55 гривень. Тираж видання лімітований: за умовами передпродажу – дві тисячі примірників. 10 гривень із вартості кожного примірника буде виділено в Благодійний фонд Кузьми Скрябіна, – повідомляє Видавництво Старого Лева на своїй facebook-сторінці.

Читайте також: У Львові видадуть книгу про Кузьму Скрябіна

«Моя дорога птаха» – це книга, в якій пульсує суцільна емоція, живий нерв. Вона умовно розділена на три частини: своєрідний фотоальбом як обрамлення до маминої розповіді про сина, його казка «Тарасик, тролейбус і святий Миколай» та підбірка текстів його пісень. «Але насправді це слова, які мама просто не могла не сказати про свого сина, про свою найдорожчу птаху, про те, яким він був і яким завжди буде для неї» – йдеться у дописі.

Як взяти участь у передпродажі?

1. Замовити книгу на сайті Старого Лева за посиланням;

2. Отримати номер картки для оплати у листі-підтвердженні замовлення;

3. Оплатити своє замовлення до 23.59 год. 20 травня. Передпродаж можливий лише за умови передоплати;

4. Обов’язково повідомити про здійснення оплати електронним листом на адресу [email protected] із прізвищем покупця, номером замовлення та скрін-копією чеку;

5. Очікувати на книжку. Доставка видань почнеться з четверга, 21 травня.

Видавництво просить звернути увагу на те, що доставка є платною і здійснюватиметься за стандартними умовами.

Читайте також: Більше 20-ти виконавців заспівають на концерті Пам'яті Кузьми

Продаж книги «Моя дорога птаха. Мамина книжка» проходитиме й під час концерту Пам'яті Кузьми, який відбудеться в київському Палаці спорту 20 травня. Із 21 по 24 травня придбати видання можна буде лише в офісах «Видавництва Старого Лева» (Львів, Київ) та у книгарні «ВСЛ» у Львові. В інших магазинах України продаж книги «Моя дорога птаха. Мамина книжка» розпочнеться з 25 травня.

Фото книги - із сайту видавництва

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!