Політична реклама

Оголошено прийом заявок на тренінги "Жінка в підприємництві"

1452 0
Департамент економічної політики Львівської міської ради оголошує прийом заявок на участь у другому етапі тренінгів у рамках проекту «Жінки в підприємництві».

Відтак, 10-тиденний курс триватиме з 20 до 31 травня, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Безкоштовний тренінговий курс з основ підприємницької діяльності для жінок спрямований на підвищення знань і навичок  жінок, які хочуть започаткувати та розвивати власний бізнес і  підприємницьке мислення.

Відтак, для участі у тренінгах львів’янкам необхідно до 16 травня надіслати заповнену заяву-анкету (додається) за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики, тел.(032) 297-57-64, факс (032) 235-42-26, е-mail: [email protected].

Відбір на навчання відбуватиметься шляхом розгляду поданих заяв-анкет, до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!