Політична реклама

Оголошувати загальноміський страйк у Львові мерія вважає недоцільним

1396 0
За словами міського голови Львова Андрія Садового, до львівських лікарень привезли перших поранених під час сутичок у Києві.

А поки львів’яни мають змогу висловлювати свою громадську позицію, оголошення загальноміського страйку мер вважає недоцільним, адже потрібно забезпечувати життєдіяльність міста, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Якщо зупинити рух транспорту у Львові, припинити водопостачання, теплопостачання, зробити страйк, - тітушкам від цього не стане гірше.

Сьогодні Львів починає приймати поранених з Києва, тому що люди бояться в Києві лягати в лікарню. Сьогодні Львів чітко проявив свою позицію, коли ми підтримали всіх тих хлопців, які служать у внутрішніх військах  і не хочуть нікуди їхати. Вони попросили людей, щоб заблокували їх», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!