Політична реклама

Охолоджена картопля покращує роботу кишківника, а правильно заварений чай захищає серце

1757 0
Охолоджена перед вживання картопля дуже корисна для регулювання роботи кишківника, а правильно заварений чай захищає клітини серця. Корисні способи приготування продуктів, які також є популярними серед українців, склала британський дієтолог Джульєт Келлоу.

Солодка кукурудза - краще всього їсти з банки. Процес її консервації тільки збільшує кількість антиоксидантів на 44%. Ці речовини допомагають видаляти з організму вільні радикали, які є причиною передчасного старіння, хвороб серця і раку.

Картопля - намагайтеся охолодити її перед вживанням. При приготуванні картоплі відбувається процес желатинізації, який дозволяє краще перетравлювати цей продукт. А от охолоджена картопля набуває міцнішої, кристаллоподібної форми, яка не перетравлюється. Це так званий стійкий крохмаль дуже корисний для регулювання роботи кишечнику.

Капуста - варіть її в киплячій воді, але не обробляйте парою. В цьому випадку в капусті буде найвищий рівень каротеноїдів - антиоксидантів, що допомагають організму виробляти вітамін А, необхідний для росту, репродуктивних здібностей, імунітету, здорової шкіри, зору і волосся.

Чай - заварюйте не менше 4 хвилин перед вживанням. Це допоможе виділитися поліфенолам - антиоксидантам, що захищає клітини серця.

Банани - вибирайте зелені банани. Чим вони недостигліші, тим більше в них сталого крохмалю. Зазначимо, що вівень стиглості не впливає на калорійність банана. 

Джерело: АМН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!