Охоронця Димінського відпустили під домашній арешт

1748 0
Суд зобов’язав Андрія Борща не спілкуватися зі свідками та потерпілими у справі, а також здати закордонний паспорт.
ГУ НП у Львівській області

ГУ НП у Львівській області

Апеляційний суд Львівської області замінив запобіжний захід Андрієві Борщу, підозрюваному у справі про смертельне ДТП з автомобілем з кортежу Димінського, внаслідок якого загинула 31-річна Наталія Тріла. Утримання під вартою йому замінили на цілодобовий домашній арешт.

Читайте також: У Генпрокуратурі кажуть, що охоронець Димінського приїхав на місце ДТП та сів за кермо

«Клопотання слідчого задовольнити частково. Застосувати до підозрюваного Андрія Борща  запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту за місцем проживання» -- зазначено у рішенні суду. Ухвала набрала чинності з моменту проголошення.

Згідно з ухвалою суду, Андрій Борщ повинен прибувати на кожну вимогу слідчого чи суду, утримуватися від спілкування зі свідками та потерпілими у справі та здати закордонний паспорт разом з іншими документами. Термін дії ухвали – до 19 жовтня.

Читайте також: Брат загиблої в ДТП на Львівщині звинувачує в аварії Петра Димінського

Нагадаємо, у п’ятницю, 18 серпня 2017 року, на автодорозі Львів – Краковець у селі Ямельня, Яворівського району сталася ДТП, внаслідок якої загинула 31-річна жінка. Аварію спричинив автомобіль з кортежу бізнесмена Петра Димінського. Один з охоронців бізнесмена заявив, що саме він перебував за кермом автівки, яка скоїла ДТП, відтак його взяли під варту за рішенням суду.

Розслідування справи передано зі Львова в головне слідче управління Національної поліції. Учора Димінський відлетів зі Львова до Швейцарії, а сьогодні не прибув на допит в поліцію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!