«Океан Ельзи» анонсує новий музичний проєкт під назвою «Оранжерея»

4147 0
До програми концертів «Оранжереї» увійдуть декілька нових пісень, які Святослав Вакарчук написав до майбутнього альбому ОЕ.
Фото: http://vi.ill.in.ua

Фото: http://vi.ill.in.ua

Гурт «Океан Ельзи» анонсує новий музичний проєкт Святослава Вакарчука «Оранжерея» та концертний тур навесні 2021 року. Про це йдеться на офіційній сторінці гурту у Фейсбуку.

«Одного дня, працюючи в студії, я подумав: а чому б, поки готуємо новий альбом та великий тур ОЕ, не зробити окремий музичний проект і показати вам нові пісні так, як ми грали б їх не на великому стадіоні, а будучи вуличними музикантами? Так і народилась ідея мого нового проекту. Ми назвали його «Оранжерея», – каже лідер гурту.

Читайте також: Гурт Океан Ельзи після тривалої перерви презентував новий кліп. Відео

У проєкті Мілош Єліч (клавішник) і Денис Дудко (бас-гітарист) гратимуть на акустичних гітарах, Денис Глінін, барабанщик, на акустичних ударних інструментах і перкусії, я гратиму на мелотроні. Планують також додати жіночий вокал і, скоріш за все, залучити інших музикантів.

До програми концертів «Оранжереї» увійдуть декілька нових пісень, які Святослав Вакарчук написав до майбутнього альбому ОЕ. А також «домашні» версії пісень Океану та інших відомих композицій, якими ще не чули.

Тур «Оранжерея» запланували на другу половину березня або ж квітень 2021 року. Під час виступів обіцяють дотримуватися всіх необхідних правил безпеки, соціальної дистанції тощо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!