«Океан Ельзи» показав фото зі зйомок останнього кліпу

3272 0
Нещодавно гурт «Океан Ельзи» представив відеокліп на пісню «Життя починається знову», участь у якому могли взяти всі охочі. Тепер на офіційній сторінці музикантів у Facebook були опубліковані фотографії з процесу зйомок.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

«Хочемо представити наших прекрасних героїв з відео на «Життя починається знов». Це були не найлегші зйомки за умовами роботи (довгі зміни, декілька днів поспіль, літня спека...) та точно - найприємніші за емоціями. Дякуємо вам!» – написали музиканти в соцмережі.

Щодо самого відео, то Святослав Вакарчук, зазначає, що «під час обговорення мені на думку спала така класична порівняльна картина між тим, як поводять себе люди старшого віку в Україні та люди такого ж віку в західному світі. У нас незалежно від соціального статусу, матеріального достатку, старші люди почуваються більш пригніченими, ніж на Заході, чи, наприклад, в Індії, де рівень життя подекуди значно нижчий, ніж у нас. Отже, справа не стільки і не тільки в добробуті, матеріальному забезпечені, а в більш відкритому, щирому ставленні до життя, а також у таких базових цінностях, як особиста внутрішня свобода і взаємоповага незалежно від віку, статусу та поглядів.
Цим нашим відео хотілось показати, що незалежно від того, як складаються обставини - у кожного особисто, у суспільстві в цілому, - є привід над чим задуматись, що згадати, проаналізувати та не має жодного приводу нічого не робити. Адже, на мою думку, щасливими стають ті, хто за жодних обставин не опускає руки».

 

Нагадаємо, «Океан Ельзи» з початку червня працюють над новою платівкою, яка буде представлена 2016 року. Перший сингл з нового альбому, пісня «Не твоя війна» була презентована на каналі ОЕ на YouTube 26 квітня 2015 року та до середини жовтня набрала понад 3,1 млн переглядів. Відео «Життя починається знову» за три тижні має понад 600 тис. переглядів.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!