Океан Ельзи представив новий альбом «Без меж»: де послухати?

4363 0
Сьогодні, 19 травня 2016 року, відбувся цифровий реліз дев'ятого студійного альбому ОЕ "Без меж". До нього увійшли 11 композицій, чотири з яких уже виходили синглами впродовж року.

"Альбом "Без меж" можна назвати еклектичним як з музичної точки зору, так і з ліричної, текстової. До нього уввійшли романтичні композиції, що мають за основу любовну лірику та декілька пісень, що мають соціальний підтекст", - стверджує фронтмен гурту Святослав Вакарчук.

Автор музики та слів пісень нового альбому - Святослав Вакарчук. Також він разом із гітаристом групи Владіміром Опсеніцею та давнім партнером групи Віталієм Телезиним став співпродюсером нової платівки "Океанів".

До нього увійшли 11 наступних пісень:

1. Віддай мені (свою любов)
2. Не йди
3. Джерело
4. Сонце
5. Мить
6. Не твоя війна
7. Еверест
8. Хтось в небо летить
9. Життя починається знов
10. Осінь
11. Без меж

 Чотири із них вже добре відомі слухачам, оскільки протягом року виходили синглами - "Не твоя війна", "Життя починається знов", "Мить", "Не йди". До речі, вперше за весь час група зняла відео на 4 сингли нового альбому ще до його релізу.

Робота над новим матеріалом тривала майже півтори роки із деякими перервами. Альбом записано на київській "Студії 211".

Реліз альбому на CD відбудеться 28 травня. У торгівельних мережах диск з’явиться з 4 червня.

Завантажити альбом «Без меж» можна за наступними посиланнями:

Україна:
iTunes
Deezer
Google play

Інші території:
iTunes
Deezer
Яндекс.Музика

Також послухати альбом можна за посиланням Океан Ельзи "Без меж".

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!