«Океан Ельзи» представив відеокліп на нову пісню «Не йди»

3110 0
На офіційному каналі у Yotube сьогодні, 20 квітня, «Океан Ельзи» представив новий відеокліп на пісню «Не йди». Пропонуємо його до перегляду.

Варто зазначити, що пісня з такою ж назвою є в сольному альбомі Святослава Вакарчука «Вночі», який був виданий ще у 2008 році. Однак це є нова пісня.

«Режисером відео до нашої нової пісні став Ігор Стеколенко, який свого часуразом з братом зняли декілька кліпів гурту, що стали для нас культовими. Я довіряю його інтуїції, і коли Ігор, послухавши пісню, запропонував таку філософську, не буквальну історію, відразу погодився», - розповів про кліп лідер гурту Святослав Вакарчук.

Цікаво, що у кліпі використали авто, яке колись з’явилось у кліпі «911».

Нагадаємо, наразі «Океан Ельзи» працюють над 9 студійним альбомом, який вже має назву, що найближчим часом буде оприлюднена разом з іншими подробицями релізу.  

Ігор Стеколенко - український режисер, автор музичних відео багатьох виконавців. Зокрема, в тандемі з братом Олександром свого часу зняли такі кліпи «Океан Ельзи» - «911», «Квітка», «Вище неба», «Я до тебе»

Слід нагадати, що 11 червня у Львові відбудеться концерт групи «Океан Ельзи» в рамках світового турне на «Арені Львів». Квитки на концерт можна придбати за посиланням. Вартість – від 250 грн

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!