«Океан Ельзи» презентував кліп на нову пісню «Весна». Відео

2540 0
Лідер ОЕ та автор пісні Святослав Вакарчук каже, що ця пора року є особливою для нього, тому в репертуарі групи стільки пісень, присвячених весні.
фото: нв

фото: нв

Гурт «Океан Ельзи» презентував нову пісню під назвою «Весна». У відеороботі, що опублікували рівно за місяць до початку календарної весни 28 січня 2022 року, тема весни представлена як відродження, кохання, перемоги та оновлення.

Святослав Вакарчук, автор пісні, лідер ОЕ, каже, що ця пора року є особливою для нього, тому в репертуарі групи стільки пісень, присвячених весні.

«Мабуть, оскільки я народився і перший свій подих зробив навесні – це нарівні підсвідомого. Для мене ця пора – це щось неймовірне. Я живу заради весни, заради того, щоб знову відчути її, в прямому і переносному сенсі, як оновлення. Це дуже важливий момент мого життя щороку», – говорить він. 

Читайте також: «Без Львова не було б «Океану Ельзи». Вакарчук під час великого концерту у Львові

Разом з синглом презентували відео до нього. Це – романтичная історія двох сніговиків, що мають знайти одне одного до початку весни. Режисер, автор ідеї – Іван Шоха, для якого це є першою роботою з «Океаном Ельзи».

Нині ОЕ продовжують роботу над новим матеріалом. Минулого року вони випустили низку синглів, серед яких багато дуетних пісень і тепер думають над тим, які з цих речей включати на свій майбутній альбом, який вийде вже навесні цього року. На підтримку альбому запланували також великий дворічний тур і перші дати вже оголосили.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!