«Океан Ельзи» презентував кліп на першу пісню нового музичного проєкту. Відео

3352 0
Загалом до програми концертів «Оранжереї» увійдуть декілька нових пісень, які Святослав Вакарчук написав до майбутнього альбому ОЕ.

«Океан Ельзи» презентував кліп на першу пісню під назвою «Знову» у межах нового музичного проєкту «Оранжерея». Відео розмістили на офіційному ютюб-каналі гурту.

Загалом до програми концертів «Оранжереї» увійдуть декілька нових пісень, які Святослав Вакарчук написав до майбутнього альбому ОЕ. А також «домашні» версії пісень Океану та інших відомих композицій, якими ще не чули.

Автором слів і музики до композиції є Святослав Вакарчук. Режисер відео – Олександр Коршак. Над піснею таокж працювали Мілош Єліч (гітара, електрогітара, фортепіано, синтезатор), Денис Дудко (сологітара).

Нагадаємо, що гурт «Океан Ельзи» анонсував новий музичний проєкт Святослава Вакарчука «Оранжерея». Тур запланували на другу половину березня або ж квітень 2021 року. Під час виступів обіцяють дотримуватися всіх необхідних правил безпеки, соціальної дистанції тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!