«Океан Ельзи» презентував новий кліп. Відео

4257 0
Сьогодні «Океан Ельзи» на своєму YouTube-каналі опублікував новий кліп на композицію «Життя починається знов». Жанр відео учасники гурту визначають як поєднання двох форматів – короткометражного фільму та соціальної реклами.

Загальна ідея кліпу народилася у Святослава Вакарчука під час обговорення зйомок з Володимиром Шкляревським (режисер-оператор) та Віталієм Климовим (продюсер зйомок),– інформує «ОЕ» на своєму YouTube-каналі. «Під час обговорення мені на думку спала така класична порівняльна картина між тим, як поводять себе люди старшого віку в Україні та люди такого ж віку в західному світі. У нас незалежно від соціального статусу, матеріального достатку, старші люди почуваються більш пригніченими, ніж на Заході, чи, наприклад, в Індії, де рівень життя подекуди значно нижчий, ніж у нас. Отже, справа не стільки і не тільки в добробуті, матеріальному забезпечені, а в більш відкритому, щирому ставленні до життя, а також у таких базових цінностях, як особиста внутрішня свобода і взаємоповага незалежно від віку, статусу та поглядів.

Читайте також: Нову пісню «Океан Ельзи» першими почули поранені військові

Цим нашим відео хотілось показати, що незалежно від того, як складаються обставини – у кожного особисто, у суспільстві в цілому, – є привід над чим задуматись, що згадати, проаналізувати та не має жодного приводу нічого не робити. Адже, на мою думку, щасливими стають ті, хто за жодних обставин не опускає руки», – каже Святослав Вакарчук.

Над відео працювали: Режисер-оператор – Володимир Шкляревський, 1AD – Марія Халпахчі Художник-постановник - Олександра Дробот. Художники по костюмам - Ольга Недобійчук, Юлія Євстратенко. Художник по гриму та зачіскам – Світлана Дзюбенко. Художник по стилю групи – Андрій Крупчинський.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!