Океан Ельзи презентував новий кліп. Відео

5121 0
Зйомки кліпу відбувалися в Києві наприкінці травня.
Фото: http://vi.ill.in.ua

Фото: http://vi.ill.in.ua

Гурт «Океан Ельзи» презентував новий кліп на пісню «В небо жене». Режисеркою нового кліпу, як і попереднього, стала Анна Бурячкова, йдеться на сторінці гурту у Facebook.

«Для мене ця пісня із першого прослуховування щаслива і болюча водночас. Хотілося метафорично показати, через що проходять закохані люди, які, можливо, зашвидко стали один для одного цілим світом. Іноді для того, щоб "перевидати" своє кохання, треба пройти крізь вогонь відносин. І лише після цього зрозуміти, наскільки важливо залишатись поряд і підтримувати світло і темряву близької людини», — розповіла режисерка.

Читайте також: Не такий, як інші, він. Репортаж із концерту «Океану Ельзи» у Львові

Зйомки кліпу відбувалися наприкінці травня у Києві. Додамо, що сингл «В небо жене» гурт презентував 14 червня. Як розповідав лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук, мелодія пісні з'явилася ще під час його перебування в Стенфордському університеті взимку 2018 року. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!