Політична реклама

"Океан Ельзи" презентував відео на пісню "Обійми"

2573 0
Музиканти завершили зйомки кліпу на першу пісню з нового альбому

Зйомки кліпу відбувалися у лондонському приміщенні на Портленд Плейс, 33  - старовинному особняку 18 століття, мистецькому осередоку  музики та кіно. Тут знімали кліп Еммі Вайнхауз і фільм «Король говорить». Відео на пісню «Обійми» створювали під керівництвом одного з найвідоміших режисерів у світі західно-європейської та американської музики, володар MTV Video Awards - Говарда Грінхола (Howard Greenhalgh). У його портфоліо робота над кліпами для Soundgarden, Muse, Pet Shop Boys, Enigma, Стінга, Елтона Джона, Джорджа Майкла, Placebo, A-Ha, System of a Down, Morcheeba та інших. Також над кліпом працювала англійська знімальна группа компанії «OB Management» за підтримки української компанії «Pack Shot Boys».

 

За словами Говарда Грінхола, пропозиція зняти відео для української групи його шокувала. «Ви жартуєте? З України?», - відреагував британський режисер, але після прослуховування пісні кардинально змінив свою думку. Це був перший досвід співпраці британця з українськими музикантами і йому сподобалося те, що вони творять.

Знімати кліп почали о 9-й ранку, а закінчили хвилина в хвилину як і планувалося – о 23-й. Вже за півгодини роботи атмосфера стала такою ніби між собою співпрацюють давні приятелі – жодних бар’єрів у спілкуванні і розумінні художніх тонкощів та технічних прийомів. Зйомки ретельно спланували – на кожний кадр робили не більше 5-ти дублів. Скоріш за все, співпраця із західними кліпмейкерами на цьому не завершиться.

Наприкінці весни 2013 року музиканти заплановали вихід восьмого альбому групи. На його підтримку відбудеться великий стадіонний тур, українська частина якого складається з 27 міст країни. По завершенні виступів в Україні, з жовтня 2013-го музиканти вирушать у другу частину концертного туру країнами СНД і Північної Америки.

Почути «Океан Ельзи» у рідному місті львів'яни зможуть 1 червня. Квитки у Львові можна придбати на сайті kasa.in.ua, у касі на вул. Дорошенка, 19 та у касах міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!