«Океан Ельзи» випустив новий кліп про війну та оголосив збір коштів на пікапи

3490 0
Пісня була написана декілька років тому, для кліпу нещодавно знімали кадри війни на Донбасі.
Фотоскрін відео

Фотоскрін відео

Гурт «Океан Ельзи» випустив кліп на пісню «Квіти мінних зон» з кадрами війни, нещодавно знятими на Донбасі. Композиція була написана ще декілька років тому та мала увійти до нового альбому ОЕ у квітні 2022 року.

«Це більше, ніж просто нові пісня та відео. Це – наше сьогодення, наше життя і наша віра», – йдеться в Instagram гурту.

В основі відео є ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах – життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України.

Читайте також: Пісня Pink Floyd з вокалом Хливнюка посіла перше місце у чартах понад 20 країн світу

«Та найголовніше – це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки – війна, на відстані руки – тил. Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення «все добре у нас», «я норм», «живий» або просто «+». І тут же – лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни. І йти до цієї мети ми маємо усі разом, кожен на своїй ділянці єдиного фронту», – зазначають музиканти.

Кошти від монетизації кліпу та пісні на музичних платформах будуть долучені до збору коштів на пікапи для ЗСУ у межах проєкту «ДорогиПеремоги», який гурт запустив спільно з фонжом «Повернись живим». 

Нагадаємо, що напередодні лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук презентував прем'єру пісні «UA So Beautiful». Це – перший його кавер на світовий хіт Джо Кокера. Він став зізнанням музиканта у коханні рідній Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!