«Океан Ельзи» презентував новий сингл. Аудіо

3882 0
Мелодію та перші рядки пісні Святослав Вакарчук написав під час перебування у США.

Сьогодні, 14 червня, гурт «Океан Ельзи» випустив новий сингл під назвою «В небо жене». Про це повідомляє офіційний сайт музикантів.

Автор музики та слів – Святослав Вакарчук. Мелодія «В небо жене» з'явилася ще під час перебування Святослава Вакарчука в Стенфордському університеті взимку 2018 року. Зазначається, що натхнення для написання пісні з’явилось під час поїздки музиканта узбережжям Тихого океану. Втім, фінальний текст композиції музикант написав уже в Україні.

Читайте також: Не такий, як інші, він. Репортаж із концерту «Океану Ельзи» у Львові

«Ця пісня нагадала нам "Океан Ельзи" періоду ранніх 2000-х. Ми хотіли, щоб вона вийшла в стилі перших альбомів, проте "В небо жене" все рівно інша, бо з’явилися сучасні клавіші, зовсім інший рівень запису, я співаю інакше, ніж тоді. Та сам настрій мені повністю нагадує роки, коли ми працювали над першими альбомами», – розповів Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, це вже друга пісня гурту після майже річної паузи. Раніше «Океан Ельзи» презентували новий кліп «Без тебе».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!