Океан Ельзи запрошує на великий благодійний концерт з оркестром

3875 0
Усі зібрані на концерті кошти спрямують на допомогу родинам загиблих захисників України.
фото: open.ua

фото: open.ua

У понеділок, 21 січня, у Національній опері України, що в Києві, відбудеться благодійний концерт львівського гурту «Океан Ельзи» разом з оркестром «Віртуози Києва». Про це йдеться на офіційній сторінці гурту у Facebook.

Проект реалізується спільно з волонтерськими об'єднаннями «Народний тил» та «Сім'ї народного тилу». Усі зібрані кошти з концерту спрямують на допомогу родинам військових, які загибли на сході України.

Читайте також: Не такий, як інші, він. Репортаж з концерту Океану Ельзи у Львові

«Бодай на якийсь час забудемо про політичну та передвиборчу метушню заради надважливої мети — допомоги тим, хто її потребує найбільше», — говорить фронтмент «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук.

Початок концерту — о 20:00. Вартість квитків стартує від 8400 грн, також є місця по 10, 15, 25 та 28 тисяч гривень. Придбати або забронювати їх можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!