Океан Незалежності у Львові. Фотозвіт

4145 0
23 роки незалежності Львів святкував з «Океаном Ельзи». Вже традиційно для Львова концерт «Океану Ельзи» – це море емоцій, улюблені пісні. А ще – 40-тисячне виконання гімну зі сльозами на очах. Як Львів відзначав Незалежність з улюбленим гуртом – читайте на Tvoemisto.tv.

Концерт почався з «Вставай» – пісні-заклику для усіх українців. Попри дощ і очікування на гурт, 40-тисячний стадіон співав з улюбленим гуртом.

Перші пісні розігнали усі хмари. Океан емоцій, думок, позитиву, згадок. Фронтмен гурту Святослав Вакарчук згадав і про військових, і про ситуацію в країні. Багато пісень гурту тепер набували іншого змісту: «Я не здамся без бою», «На лінії вогню», «Вставай», «Стіна», «Все буде добре»…

«Така як ти, буває раз на все життя» – не лише кохання буває таким раз на тисячу років, але й любов до своєї країни, розуміння того, що вона – єдина і варта того, щоб її цінували.

Посеред концерту 40 тисяч голосів разом виконали гімн України.

Напевно, на «Арені Львів» він ще ніколи не виконувався так щиро.

Попри те, що «Океан Ельзи» кілька разів виходив на біс, Львів вже чекає наступного концерту.

Фото: Тарас Бовт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!