Політична реклама

Околиці Львова мало відрізняються від будь-якого міста на Сході, – активіст

2383 0
На думку відомого у Львові громадського активіста, учасника урбан-руху Липнева.com Олександра Шутюка, у місті важливо приділяти увагу благоустрою та облаштуванню не лише центральної частини, а й околиць. Про це він розповів 29 квітня під час прямого ефіру на tvoemisto.tv.

«У нас фактично є два Львова – Львів, який в центрі, якому приділяють багато уваги, така собі вітрина для туристів, які приїжджають, і ми показуємо як тут гарно. І є інший Львів, який знаходиться у навколоцентральній частині, йому приділяється увага за залишковим принципом», – розповів громадський активіст.

За словами Олександра Шутюка, околиці Львова мало чим відрізняють за рівнем благоустрою від будь-якого міста на Сході.

«У мешканців цих районів немає сприйняття свого середовища як чогось цінного і вартого уваги. Вони теж їздять в центр як на екскурсію і сприймають Львів тільки як центральну частину», – зазначив Олександр Шутюк.

За його словами, для того, щоб покращити околиці Львова, перш за все, потрібно відремонтувати тротуари і облаштувати їх у місцях, де їх немає. Наприклад, у подвір’ях та між будинками доріжки прокладені там, де вони не потрібні. Таке планування варто змінити, адже обходити будинки під прямим кутом незручно. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!