Політична реклама

Окрім "Піскових озер" у Львові почистять озеро на Левандівці

2332 0
На прохання мешканців Залізничного району Львова управління екології та благоустрою міськради організує ремонт водойми в парку “Озеро Левандівське”.

Андрій Галушка, виконувач обов'язків начальника управління екології та благоустрою міськради, повідомиd, що на проект вже оголошено тендер.

Щойно відбудуться торги, компанія-підрядник займеться очисними роботами у серпні-вересні. У парку укріплять береги, очистять водойму від сміття, намулу та водоростей.

У Львові нас не так багато в парках водойм такого типу. Тому потрібно очистити парк, щоб люди у гарних умовах могли відпочити біля водойм.

Також в. о. начальника управління зазначає, що мерія займається контролем якості води в озері. Відповідно до результатів нещодавніх аналізів хімічних показників, вода відповідає стандартам.

Нагадаємо, що зараз триває очищення двох водойм парку «Піскові озера».

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!