Окружний адміністративний суд Львова завтра продовжить засідання щодо узаконення сесії ЛМР 24 листопада

1820 0
Після кількох годин засідання справу перенесли на завтра, 24 листопада, 13:00.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Окружний адміністративний суд міста Львова сьогодні почав розгляд справи за позовом депутатів ЛМР від партії «Європейська Солідарність» до міської територіальної виборчої комісії. Вони оскаржують постанову ТВК про проведення першої сесії міськради 3 грудня. Про це йдеться під час онлайн-трансляції Zaxid.net у Фейсбуку. 

Однак після кількох годин засідання справу перенесли на завтра, 24 листопада, 13:00. Окрім цього, на 9:00 24 листопада призначили і перше пленарне засідання міськради ще до офіційного оголошення результатів виборів голови Львівської ОТГ. Де вона мала би відбутися, теж поки невідомо.

Читайте також: Як депутати придумали позбутися Садового або Що трапилося у міськраді

Нагадаємо, що Львівська міська територіальна виборча комісія призначила перше засідання Львівської міськради Львівського району на завтра. Повідомляють, що таке рішення вона ухвалила на звернення новообраних депутатів від «Європейської солідарності».

Чинний міський голова Андрій Садовий одразу звинуватив обранців «ЄС», «Варти» та «Свободи» в узурпації влади, а депутат Петро Адамик заявив, що таким чином лише вимагали від ТВК виконати норму статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування». 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!