Оксана Караванська показала у Львові модне шоу в супроводі оркестру INSO. Фото

5956 0
На модний показ завітало чимало відомих львів’ян.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

У суботу, 30 червня, у Митрополичих Садах у Львові відбулося нове модне шоу відомої української дизайнерки Оксани Караванської.

Показ у садах на Святоюрській горі відбувається під час міжнародного джазового фестивалю вже четвертий рік. Цього разу Оксана Караванська представила свою нову колекцію «Український Haute Couture 2018» у музичному супроводі від львівського симфонічного оркестру INSO-Lviv.

«Ця колекція – квінтесенція класики, шляхетності та старовинної майстерності. У ній вечірня сукня виконує соло, вона як жива істота: тіло надає їй форми і служить п’єдесталом, музика «INSO-Львів» – вдихає у неї життя, а мережива із давніх сакральних різьблень вкладають душу», розповіли організатори.

На модний показ завітало чимало відомих львів’ян, зокрема, головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та дружина львівського міського голови Катерина Кіт-Садова.

Фото Марії Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!