Політична реклама

Окуляри від Google можуть з'явитись у продажу у 2013 році

1417 0
Компанія Google планує почати продажі свого інноваційного комп‘ютера у формі окулярів Google Glass до кінця поточного року за ціною менше 1500 доларів, повідомив сайт The Verge з посиланням на представників компанії.

Поява пристрою на ринку відбудеться раніше, ніж очікувалося — після анонсу Glass у середині 2012 року експерти пророкували, що продажі окулярів-комп’ютера почнуться не раніше 2014 року, повідомляє Vkurse.ua.

Google Glass оснащений невеликим дисплеєм, закріпленим навпроти правого ока користувача, гнучкою лівою дужкою і можливістю кріпити на оправі додаткові лінзи. Згідно з демонстраційним роликом Google, користувач може керувати Glass за допомогою голосових команд: попросити відшукати інформацію у пошуковику Google, зняти фотографію або відеокліп за допомогою вбудованої в окуляри камери, скористатися навігацією тощо.

Нагадаємо, раніше можливість придбати ранню версію Google Glass мало лише обмежене коло розробників, які планували створення програмного забезпечення для пристрою. Передзамовлення на окуляри обійшлося їм у 1,5 тисячі доларів.

Нещодавно Google оголосила про розширення програми попередніх замовлень на Glass. До кінця лютого жителі США можуть взяти участь у конкурсі, де їм потрібно в 50 словах пояснити, як вони хотіли б використовувати пристрій. Переможці конкурсу отримають можливість стати першими покупцями Glass з числа людей, не пов'язаних з розробкою ПЗ.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!