Окупанти відновлюють рух Кримським мостом, люди розбирають продукти

1322 0
Люди на півострові розкуповують продукти і пальне.
Скрін з відео

Скрін з відео

Окупанти відновлюють рух Кримським мостом, люди розбирають продукти. Про це повідомляє УП з посиланням на декілька джерел. 

Глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив про відновлення руху через Кримський міст для легкових авто та автобусів. Він сказав: «Розпочато рух автотранспорту Кримським мостом. Наразі рух відкрито для легкових автомобілів і автобусів із проходженням повної процедури огляду. Просимо водіїв вантажних фур планувати маршрут руху, використовуючи Керченську поромну переправу. Через дві години через протоку починає ходити пором «Керч-2».

Він також заявив, що до кінця дня планується запустити залізничний рух мостом.

Читайте також: росія тримає у Чорному морі п’ять носіїв із 32 «Калібрами»

Разом з тим, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, що у Криму після пожежі і часткової руйнації кримського мосту через Керченську протоку люди розкуповують продукти і пальне.

«Хлібобулочні вироби зранку всі змели з полиць, що стосується борошна і крупи до 3 кг на руки. Ми ще не знаємо, чи це були централізовані вказівки влади. Ми маємо і фотографії, як це відбувається. Найбільші черги – на автомобільних заправках за бензином», – сказав він.

Він також розповів, що на східній околиці міста Керч вишикувалася довга черга з людей, які хочуть виїхати з півострова на поромі.

«Вже більше, ніж три кілометри, це більше, ніж дві години тому було, порома ще немає. Вони очікують, що він буде запущений, а черга вже стоїть тих, хто хочуть терміново покинути Кримський півострів», – додав він.

Інформацію про запровадження обмежень на купівлю продуктів і бензину у Криму Суспільному підтвердили місцеві мешканці.

Нагадаємо, на кримському мості спалахнула сильна пожежа. Російські ЗМІ повідомили, що палає цистерна з паливом. Наразі рух Кримським мостом повністю зупинено, на АЗС на півострові утворилися величезні черги. Пізніше одразу декілька українських ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що за підривом Кримського мосту стоїть Служба безпеки України. У відомстві сказали, що подію не коментують.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!