Ворог зосереджується на захопленні двох міст, – Генштаб

3378 0
Противник поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів.
ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

Російські ворожі війська продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України, основні зусилля зосереджуючи на спробах захоплення двох міст, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ

На Волинському та Поліському напрямках окремі підрозділи збройних сил республіки білорусь виконують завдання з прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація без змін.

Читайте також: Ракетний крейсер «Москва» затонув. Росія визнала втрату

На Південнобузькому напрямку противник намагається провести фортифікаційне обладнання позицій, поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів. Веде розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів.

На Донецькому і Таврійському напрямках основні зусилля ворог зосереджує на спробах захоплення населених пунктів Попасна і Рубіжне. Успіху не має.

Так, на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбили вісім атак ворога, знищили чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойових машини піхоти, а також одну артилерійську систему противника.

Нагадаємо, що за даними Генштабу ЗСУ, російська армія намагається завершити підготовку до наступальної операції в Східній операційній зоні. Триває нарощування авіаційного угруповання та системи управління військами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!