Олег Винник разом із російськими співаками знявся у проєкті про мир

4558 0
Більшість співаків, що знялись у відео, відкрито підтримували анексію Криму і дії Володимира Путіна.
Фото: скрін-шот із відео

Фото: скрін-шот із відео

Популярний український співак Олег Винник взяв участь у проєкті російської групи «Мир 519», у якому також взяли участь інші російські виконавці, які підтримували анексію Криму.

Група запустила акцію «Всем мир», якою намагається закликати людей до мирного співіснування.

«Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами. І не хочу, щоб страждали діти. Не забуваймо, що ми прийшли у цей світ, щоб навчитися любити, а не відбирати життя один одного. Всім мир», – сказав у відео співак, при цьому він був одягнений у білу футболку з відповідною назвою.

Крім Олега Винника, у відео знялись російські артисти – Валерія, Валерій Сюткін, Сосо Павліашвілі, Нона Грішаєва, Ігор Крутой, Дмитро Маліков та інші. Більшість із них відкрито підтримували анексію Криму у 2014 році та дії чинного президента РФ Володимира Путіна.

Пізніше у Олега Винника прокоментували скандал, зазначивши, що участь у російському проєкті не суперечить життєвій та патріотичній позиції артиста.

Додамо, що на День Незалежності Олег Винник під час свого концерту зібрав Арену Львів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!