На правах реклами

Олексій Кучук може стати одним з помічників нового головного тренера «Руху»

1062 0
Призначення Кучука-молодшого в «Рух» перебуває на стадії переговорів.

Після звільнення Івана Федика з посади головного тренера ФК «Рух» відповідальність за результати команди взяв на себе Леонід Кучук. Наразі в склад тренерського штабу, крім наставника, входять Юрій Шевчук, Віталій Романюк, Григорій Баранець, Борис Баранець та Євген Іванов. Цілком можливо, що в найближчий час в число помічників головного тренера увійде також Олексій Кучук – син очільника «Руху». Раніше вони вже працювали разом в клубі «Динамо Мінськ».

Ставши на чолі команди, Леонід Кучук поділився думкою про нинішній стан своїх підопічних.

«Видно, що дві гри дуже боляче вдарили по хлопцях. Мені вдалося потрапити на тренування. Було видно, що є психологічна невпевненість. Із цього стану потрібно виходити, за своє існування потрібно боротися – це найголовніше. Доводилося працювати в різних умовах, але тут умови фантастичні. Я радий, що дожив до такого часу, що зайшов на цю базу і, скажімо, ці поля, ці будівлі, ці роздягальні – це все казка», – каже Кучук в інтерв'ю телеканалу «Футбол».

Що ж стосується колишнього головного тренера, то він ще не визначився, чи залишиться в структурі львівського клубу. Після своєї відставки Федик ще не з'являвся в розташуванні «Руху». Леонід Кучук прокоментував ситуацію зі своїм попередником Іваном Федиком:

«У команді залишився весь тренерський штаб. Жодних змін фактично не буде. Зараз потрібно проаналізувати і підготовку команди, і якість футболістів, щоб рухатися далі. Часу у мене небагато, але що поробиш. Я ще зустрінуся з Іваном Федиком, після цього буде зрозуміло – буде він працювати в моєму штабі чи ні», – цитує наставника офіційний сайт «Руху».

Хоч головний тренер львів’ян не проти, щоб Федик увійшов в його тренерський штаб, але не виключено, що той захоче продовжити самостійну роботу. Тим паче, що він отримав запрошення від клубів різних ліг Португалії, Китаю і Казахстану.

Нагадаємо, в неділю, 15 серпня, львів’яни проведуть виїзний матч з «Колосом» з Ковалівки. Прогнози експертів на майбутній поєдинок 4-го туру УПЛ представлені на сайті vse-pro-sport.com.ua.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!