Олежику Рахмонову з пухлиною головного мозку потрібна термінова операція. Як допомогти

5641 0
Операцію вартістю понад 10 тисяч євро потрібно зробити до католицького Різдва.

Львів’ян просять долучитися до термінового збору коштів на лікування Олежику Рахмонову з пухлиною головного мозку. Хлопчик разом з мамою перебуває у клініці. У нього збільшується пухлина, а також киста, яка розташована поруч. Прооперувати дитину потрібно до 25 грудня. Про це повідомив директор благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Читайте також: Львів'ян просять стати Миколаєм для 11-річного сина загиблого героя 

Вартість операції – понад 10 тисяч євро, однак родина вже не має коштів. Оскільки заощадження витратили на переліт, обстеження та перебування у клініці, загалом 3 500 євро. Батьки просять небайдужих про допомогу у порятунку їхнього сина. Часу на збір потрібної суми – обмаль. Пухлина у головному мозку хлопчика стає агресивнішою та потребує термінової резекції.

«Результати обстеження невтішні. Незначне збільшення пухлини, а також збільшення кисти, яка є біля неї. Олегу потрібно терміново провести хірургічне втручання з частковою резекцією пухлини та кисти, щоб покращити відтік ліквору з правої сторони. Операцію мають провести до католицького Різдва. Коштів у нас практично немає», – каже мама хлопчика Олена.

Щоб допомогти у миколаївсько-різдвяний час Олежику врятувати життя, перерахуйте кошти на картку мами Олени Рахмонової: Приватбанк 4149 4993 8606 1392


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!