Троє спортсменів Львівщини отримали ліцензії на участь у Олімпійських іграх

1449 0
У неділю, 17 квітня, в Сербії завершився Європейській турнір Олімпійського відбору з вільної, греко-римської та жіночої боротьби, в якому українські спортсмени завоювали чотири ліцензії для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. Володарями трьох ліцензій – представники Львівської області. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Зокрема ліцензії здобули Оксана Гергель – чемпіонка світу, срібна та бронзова призерка чемпіонату Європи, Алла Черкасова – володарка Кубку Світу, бронзова призерка чемпіонату світу, срібна та бронзова призерка чемпіонату Європи та Андрій Квятковський – дворазовий переможець Київського Міжнародного турніру, призер турнірів серії Голден Гран-Прі.

Зауважимо, окрім цих трьох спортсменів ще 11 атлетів Львівщини - Бондарук Роман, Царьков Олег, Коростильов Павло, Кальниш Наталія (кульова стрільба); Федечко Андрій (сучасне п’ятиборство); Марченко Вероніка (стрільба з лука); Ткач Юлія (вільна боротьба); Возняк Анастасія (художня гімнастика); Шемякіна Яна, Патєлєєва Ксенія, Почкалова Анфіса (фехтування) вже володіють олімпійськими ліцензіями-2016.

Остаточний склад збірної України буде затверджено Виконкомом Національного олімпійського комітету України за підсумками ліцензійного відбору та за пропозиціями національних олімпійських федерацій наприкінці липня 2016 року.

Ігри ХХХІ Олімпіади відбудуться з 5 до 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!