В Україні знову анонсували захід Ryanair

2446 0
Міністр інфраструктури анонсував новини про Ryanair в контексті виходу компанії на український ринок.
фото: Зоя Красовська

фото: Зоя Красовська

Міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що ірландська авіакомпанія Ryanair протягом 2018 року вийде на український ринок. Про це повідомляє avianews.com.

«Ryanair буде цьогоріч в Україні. Думаю, протягом січня про це буде хороша новина», – сказав він.

Читайте також: П’ять фактів про Ryanair у Львові, які варто знати

За словами Омеляна, у країні мають бути дешеві авіаперевізники та високий рівень конкуренції на цьому ринку.

«Українці готові літати, більш того, іноземці готові літати в Україну, якщо будуть низькі ціни, та відкривати для себе нашу державу, а це суттєво для розвитку як бізнесу, так і туристичних контактів», – додав він.

Чиатйте також: План Б. Львів не втрачає надії на Ryanair

Міністр вважає що, Україна крокує в тренді європейського ринку, де сегмент бюджетних авіаперевезень зростає, а класичні авіакомпанії починають змінювати свою політику.

«Пасажир не готовий платити великі кошти за звичайний вид перевезень. Йому просто важливо долетіти з точки А в точку Б максимально швидко та дешево, а не в розкішних умовах», – додав він.

Читайте також: Ryanair у Львові: шанс на розвиток міста чи летюча маршрутка з алкотуристами?

Нагадаємо, в березні минулого року стало відомо про прихід ірландського лоукостера «Ryanair» в Україну у два міста – Львів та Київ. Проте вже в липні ірландський лоукостер не зміг домовитися з аеропортом «Бориспіль» та скасував свій вихід на український ринок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!