Онкохвора львів'янка збирає кошти на лікування. Як допомогти

3982 0
Вартість необхідних препаратів на місяць становить 55 тисяч гривень.
Фото: Анна Седнева/Facebook

Фото: Анна Седнева/Facebook

Львів'янка Анна Сєднєва, хвора на онкологію, збирає кошти на лікування – на препарати Ibrance і Фазлодекс їй потрібно 55 тис. грн.

Жінка розповідає, що на перший місяць лікування їй допомогли зібрати гроші небайдужі, потрібна допомога і надалі. До початку цього курсу лікування Анна Сєднєва пройшла 10 інших курсів хіміотерапії, що або допомагали мало, або взагалі не діяли. Проте Ibrance, за її словами, новий і сучасний препарат, що може їй допомогти.

«У середу зробили томографію і виявили метастази в кількох хребцях. Це дає дуже сильний біль і неможливість рухатись. Я почала прийом Ibrance. Але ще рано, щоб з'явився ефект. Звісно, мене відремонтують, це можливо виправити, але це потребує часу, сил та дуже вибиває з колії, враховуючи, що я продовжую збирати гроші на наступний прийом ліків, щоб лікування було можливим. Це 55 тисяч гривень на місяць. Я хотіла би сказати, що справляюсь, але не хочу обманювати. Це не так. Я прошу про допомогу», – розповідає Анна Сєднєва.

Допомогти Ані можна, перерахувавши кошти на картку Приватбанка № 5168 7427 1904 0648 (Сєднєва Анна Олександрівна).

Нагадаємо, Анна Сєднєва – львівська фотографиня, співзасновниця ГО «OncoStop», що допомагає хворим на онкологію та їхнім родинам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!