Онлайн-запис на прийом у ЦНАПах Львова зупинено до червня

7922 0
Записатись онлайн на прийом у Центр надання адміністративних послуг Львова щодо оформлення і видачі паспортів можна буде з початку червня.
фото: s1.studway.com.ua

фото: s1.studway.com.ua

 Директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик розповіла, що після відновлення роботи робочих станцій з оформлення та видачі паспортів, близько 460 осіб, які були записані на прийом у квітні – перезаписані на травень, тому електронна черга вже сформована. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Можливість оформляти документи в режимі живої черги залишається: «Зранку до 10-ти відвідувачів мають можливість оформити документи в режимі живої черги», – повідомляє Валентина Бартошик.

Читайте також: Як працюватимуть банки та держустанови у Львові упродовж травневих свят

Мешканців просять з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

З додатковими питаннями можна звертатися на Гарячу лінію підтримки (297 57 95) або надсилати листи на електронну пошту: [email protected]

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!