Оновлено. Унаслідок удару дронами по Київщині кількість загиблих зросла до 8 осіб

552 0
Рятувальники продовжують розбирати завали.
ФОТО: ОФІС ГЕНПРОКУРОРА

ФОТО: ОФІС ГЕНПРОКУРОРА

У Ржищеві на Київщині кількість жертв нічної атаки росіян зросла до 8. Рятувальники дістали тіла ще 3 людей з-під завалів гуртожитку. Про це повідомила речниця ДСНС у Київській області Вікторія Рубан.

Вона додала, що рятувальники продовжують розбирати завали – ці роботи ще не закінчені.

На місці події залучено 111 осіб та 28 од. техніки, з них від ДСНС - 95 осіб та 20 од. техніки, в тому числі Мобільний рятувальний центр швидкого реагування та 2 кінологічні розрахунки. На місці події працює мобільно-оперативна група.
 
Нагадаємо, вночі 22 березня 2023 року ворожі дрони влучили у гуртожитки у Ржищеві в Обухівському районі. Внаслідок влучання зруйновано верхні поверхи будівель, сталося займання.  Поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Понад 20 осіб було доставлено до лікарні. Доля ще 4 людей невідома.
 
 
Фото: ДСНС

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!