ONUKA презентував новий кліп. Відео

5124 0
Як розповідає вокалістка проекту, пісня «Місто» присвячена Києву. Тому кліп знімали максимально оперативно, щоб встигнути до Дня міста, який столиця святкує сьогодні, 31 травня.
фото: pride-team.net

фото: pride-team.net

«Ми дуже поспішали, щоб встигнути випустити відео до Дня Києва, це наше освідчення в коханні місту. Київ – чарівне місце, яке мене завжди надихає. Обожнюю момент, коли літак приземляється в Жулянах або Борисполі. Відкривається десятий подих, я виходжу з терміналу, роблю ковток повітря і відчуваю приплив сил», – розповідає Ната Жижченко.

ONUKA - спільний проект провідних електронних музикантів України Євгена Філатова (фронтмена гурту The Maneken) і екс-вокалістки Tomato Jaws і KOOQLA Нати Жижченко. Євген виступив основним композитором і саундпродюсером проекту, виконав партії ударних, басів і клавішних, а Ната взяла на себе лірику, основний вокал і партію сопілки. Назва проекту ONUKA ("онука" в перекладі з укр. "внучка") - це данина поваги дідусеві Нати Олександру Шленчику, видатному майстрові-виробнику музичних інструментів, серед найбільш відомих робіт якого реставрація кобзи, яка належала Т. Г. Шевченку.

Джерело: themap.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!