ONUKA стала переможцем конкурсу від Sziget

2022 0
Уже відбувся фінал відбіркового конкурсу від Sziget на якому визначився переможець, що цього року представить Україну на угорському фестивалі. Перемогу здобула українська електро-фолк група ONUKA.
фото: pride-team.net

фото: pride-team.net

Ольга Єрмак, представник Sziget Festival Україна розповіла Cultprostir: «Ми раді, що конкурс привернув увагу до сучасної української музики і вивів на перші позиції гідних уваги артистів в різних стилях. Нам, як представникам Sziget в Україні, без сумніву, буде приємно представити публіці фестивалю переможця - гурт ONUKA. В ньому сконцентрована сучасна Україна і наша етнічна ідентичність - те, чим ми з вами пишаємося і чим відрізняємося від інших. Повний зал і черга на фіналі та відразу два самобутніх українських артиста цього літа на Острові Свободи надихають і підтверджують, що українська музика справді є актуальною, модною і цікавою і в Україні, і у світі»

 У 2015 році на сцені фестивалю виступить Роббі Вільямс, Kasabian, Florence And The Machine, Мартін Гаррікс, Alt-J, Foals, Палома Фейт, Milky Chance, Sigma, Gogol Bardello, Goran Bregovich, Knife Party, Interpol, Marina and the Diamonds, Vitalic і ще близько 30 артистів.

Читайте також: Львівські гурти мають змогу представити Україну на Sziget 2015

Опублікувала Наталія Середюк

 

ТЕГИ: музика, Onuka, Sziget

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!