«Онур» відремонтує два кілометри дороги Турка – Східниця за 45 млн грн

1020 0
Ремонт 12-ти кілометрів дороги розрахований на два роки і коштуватиме 220 млн гривень.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

На автомобільній дорозі Турка – Східниця стартували ремонтні роботи. Ремонт 12-ти кілометрів дороги (загальна протяжність 40 км) розрахований на два роки і коштуватиме 220 млн гривень. Про це розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Цього року на Львівщині почнуть будувати частину Дороги Єдності

«Дорога проходить від Нового Кропивника через населені пункти Рибник, Майдан, Головське до села Ясениця. Зараз дорожники ремонтуватимуть відрізок від Нового Кропивника до с. Рибник протяжністю понад два кілометри. Для цього залучили фінансовий ресурс у сумі 45 мільйонів гривень», – зазначив Юрій Бучко.

Роботи виконує підрядна організація «Онур». У межах ремонту підрядник відновить ще два мости.

Для завершення проєкту необхідний додатковий фінансовий ресурс, тож кошти ще проситимуть у Держагенстві автомобільних доріг.

Також Юрій Бучко наголосив, що 10 кілометрів цієї дороги у напрямку від Явори до Ісаї відремонтували у минулі роки. 

Читайте також: На Львівщині можуть запустити проєкт «Зелений кілометр» для утримання доріг

Додамо, що невдовзі дорожня техніка запрацює на напрямку Ясениця – Новий Кропивник. Для ремонту виділили 20 мільйонів гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!