Опалення подали ще не до всіх будинків Львова. Куди скаржитися

2708 0
Від учора, 11 жовтня, до помешкань львів’ян почали подавати тепло. Якщо у вашому будинку ще досі холодно – пропонуємо контакти для скарг.
фото: www.telegraf.in.ua

фото: www.telegraf.in.ua

Опалювальний сезон у Львові розпочався 10 жовтня: подали тепло для бюджетних установ (дитячих садочків та лікарень). Учора, 11 жовтня, планували подати тепло й до помешкань львів'ян у всі райони міста. Однак, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», опалення є ще не у всіх будинках.

Якщо батареї лишаються холодними, львів’ян просять звернутися до диспетчерської служби за тел. 260-33-16 або подзвонити на гарячу лінію міста за тел. 15-85, – зазначив  Володимир Прокопович, заступник директора із загальних питань та інфраструктури «Львівтеплоенерго».

Читайте також: 10 практичних порад з утеплення житла

Споживачам, яких обслуговує ЛКП «Залізничнетеплоенерго», радять телефонувати в аварійно-диспетчерська службу: тел. 292-01-87, 262-64-51.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!