Опалення увімкнули ще не у всіх будинках Львова. Куди скаржитись

2617 0
Від вчора, 10-го жовтня, у Львові розпочався опалювальний сезон. Якщо у вашому будинку ще досі холодно – пропонуємо контакти для скарг.
фото: www.telegraf.in.ua

фото: www.telegraf.in.ua

Сьогодні вранці, 11-го жовтня, подачу опалення відновили до 1569 житлових будинків із 1624. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Без опалення залишається 55 будинків, які обслуговує «Львівтеплоенерго». Теплопостачання у цих будинках відсутнє через відмову споживача, відсутність акту готовності, пориви у внутрішньобудинковій системі, ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі та на об’єктах теплопостачання. 

У Сихівському районі без опалення залишаються 30 будинків, у Франківському – 4, у Шевченківському – 8, а у Галицькому та Личаківському районах опалення не отримують по 3 будинки.

У залізничному районі відновили подачу опалення до всіх споживачів. Однак 101 будинок, серед яких ЖБК, ОСББ та відомчі будинки тимчасово відмовилися приймати тепло.

Читайте також: Коли у школах Львова будуть осінні канікули

Нагадаємо, за розпорядженням міського голови Львова, з 3-го жовтня розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ, а з 10-го жовтня у Львові почали подавати тепло для окремих споживачів.

Якщо батареї лишаються холодними, львів’ян просять звернутися до диспетчерської служби за тел. 260-33-16 або подзвонити на гарячу лінію міста за тел. 15-85.

Споживачам, яких обслуговує ЛКП «Залізничнетеплоенерго», радять телефонувати в аварійно-диспетчерська службу: тел. 292-01-87, 262-64-51.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!