Опалювальний сезон у Львові можуть призупинити

2525 0
Якщо наступного тижня погодні умови дозволять, і температура не опускатиметься нижче нуля, у Львові, з метою економії газу, можуть призупинити опалювальний сезон.
Фото: pets.thenest.com/

Фото: pets.thenest.com/

Про це під час апаратної наради з управлінцями ЛМР 29 жовтня повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, інформує Zaxid.net.

«Синоптики  нам обіцяють з початку наступного тижня 12-15 градусів тепла, а  вночі 7-8 вище нуля , тому, можливо, нам доведеться призупинити опалювальний сезон, - пояснив Синютка, - ми мусимо, бо нема іншого виходу: сьогодні ми маємо бюджетні асигнування, яких недостатньо, доходи людей, які катастрофічно впали, і фактичну недостачу газу в країні».

Читайте також: Вдень тепловики Львова економитимуть на опаленні

«Коли ми вдень понижуємо температуру, і батареї в квартирах львів’ян холоднішають, гаряча лінія має пояснювати людям, що це робиться для того, щоб економити газ, а не для розваги», – зауважив заступник міського голови.

За його словами, за рахунок скорочення подачі тепла вдалося зекономити 5-6% денного споживання газу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!