Опалювальний сезон у Львові розпочнеться 29 жовтня

9019 1
Відповідне розпорядження підписав міський голова.

Опалювальний сезон у Львові розпочнеться у вівторок, 29 жовтня. Про це ідеться в розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового від 24 жовтня, що оприлюднене на сайті ЛМР.

Централізоване опалення мають увімкнути усім категоріям споживачі. АТ «Львівгаз» має з 29 жовтня розпломбувати газові прилади, що використовуються населенням та комунально-побутовими споживачами і які були опломбовані після закінчення опалювального сезону 2018-2019 років.

Читайте також: У Львові планують підвищити ціни на тепло і гарячу воду 

Теплопостачальні підприємства мають забезпечити подачу теплової енергії споживачам згідно з умовами договорів на теплопостачання.

Додамо, з наступного тижня синоптики прогнозують у Львові похолодання. Температура повітря в середньому становитиме 0 градусів уночі та до +9 удень. У середу, 30 жовтня, прогнозується мороз до -5 градусів уночі, а наприкінці тижня можливий сніг.


Читайте також:
26 Жовтня, 2019 19:29
666 ... Homo proponit sed Deus disponit ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!