Політична реклама

Опалювальний сезон у Львові розпочнеться швидше, - А. Садовий

1236 0
За законом опалювальний сезон в Україні розпочинається 15 жовтня. Але цього року у Львові тепло у будинки подадуть швидше, 14 жовтня. Про це сьогодні повідомив міський голова Андрій Садовий.

«Вже у п’ятницю з обіду ми плануємо почати повноцінний опалювальний сезон для мешканців міста Львова. Якщо ж буде потепління, то відкоригуємо. Всі системи готові, усе працює. Єдина проблема – 29 будинків-боржників. Це кілька будинків у Винниках, кілька будинків ЖБК. По кожному з цих будинків ми будемо протягом тижня проводити наради», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, якщо середньодобова температура протягом 3 днів складає нижче 8°С, тоді опалювальний сезон розпочинається незалежно від дати.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!