Політична реклама

Оператори мобільного зв'язку змінюють посекундну оплату на нові тарифи

1206 0
Українські оператори мобільного зв’язку переходять на нові тарифні моделі. Замість оплати кожної секунди розмови чи кожного повідомлення, абонентам пропонують денну або місячну абонентську плату.

Із минулого року на пакетні тарифи перейшли близько половини користувачів стільникового зв’язку. Оператори переходять на нову тарифну політику в результаті технічного прогресу – адже надають зараз значно більше послуг, ніж голосовий зв’язок та текстові повідомлення. Тому хочуть, аби їхні клієнти використовували всі можливості сучасної телекомунікації.
 

Із 2007 року середня тривалість розмов серед абонентів «Київстару» зросла з двохсот до п’ятисот хвилин на місяць. При цьому середня сума, яку витрачають абоненти, залишається на рівні 40 гривень. Набір тарифних пакетів дозволяє абонентові обрати найоптимальніший, а також замовити додаткові послуги.

Для консервативних клієнтів, які не бажають змінювати свого тарифного плану, мобільний оператор «Київстар» залишив базовий тариф – з оплатою кожної хвилини розмови.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!