Політична реклама

Оренда автомобілів у Львові. Де і за скільки?

20144 4
Гості, які приїхали до Львова по справах, відвідати родичів або ж просто ознайомитись з містом, нерідко стикаються з проблемою пересування. Як альтернативу громадському транспорту, або ж традиційному таксі, автомобіль на потрібний період можна взяти в оренду.

Тим, хто планує орендувати авто у Львові, варто знати деякі нюанси та умови, за яких надають цю послугу.

Орендувати транспортний засіб у Львові можна за допомогою онлайнреєстрації на сайті, або ж телефоном. Зазвичай, ця процедура нескладна і займає до 10 хвилин.

Отримати і віддати авто можна на станції прокату в робочий час. Якщо ж ви плануєте зробити це поза робочим часом, таку послугу потрібно буде додатково оплатити.

Віддати транспортний засіб можна і в  іншому місті України на станції прокату того ж орендодавця. Звісно ж, за додаткову плату. Деякі компанії  також дозволяють повернути авто у  країнах Європи. Всі деталі таких послуг варто уточнювати у менеджерів компанії-орендодавця. Адже, за межами України страхівка на авто може не діяти, або виїхати за кордон вам дозволять лише з водієм компанії.

Мінімальний термін оренди автомобіля – 24 години. Відлік часу починається з моменту отримання авто. Якщо ж ви віддали транспортний засіб на годину пізніше, ніж зазначено в договорі, доведеться оплатити ціну оренди ще за одну добу.

Якщо прокатна станція компанії розміщена в аеропорту, як, до прикладу, у Львові, клієнт додатково сплачує обов’язковий аеропортний збір.

Орендодавці надають послуги клієнтам, яким вже виповнився 21 рік. Для деяких категорій авто, наприклад,  групи М, мінімальний вік водія повинен бути не меншим 25 років.

Є обмеження і щодо терміну використання водійського посвідчення. Клієнт повинен мати водійський стаж не менший, ніж 2 роки. Якщо ж ви не підпадаєте під ці критерії – компанія готова надати вам авто разом з додатковим водієм.

Варто пам’ятати, що при оренді авто вам доведеться зробити відповідну передоплату гарантійної суми.

Транспортний засіб видають клієнту з повним баком пального, відповідно повернути його потрібно з такою самою кількістю бензину. Якщо ж пального у авто, яке повернули, буде недостатньо, це можна компенсувати у грошовому еквіваленті.

Нижче пропонуємо вам тарифи на послуги, якими можна скористатися при оренді авто у Львові.

 

компанія

мінімальна ціна авто

євро/доба

GPRS-навігатор

євро/доба

дитяче крісло

євро/доба

Послуга додатковий водій

Avis

90$ + 30$ - аеропортний збір;

VW Polo

 15 $

10 $ – вік 1-4 р.

15 $ – вік 4-12 р.

20 $

Авто драйв

30; Daewoo Lanos

8

8

15

Budget

58; Skoda Fabia 1.2

12

6

6

Eurocar                      

65; Seat Ibiza 1.2

12

6

6

Hertz

45 + 18 –аеропортовий збір;

Ford Fiesta

12

12

8

SIXT

40; Skoda Fabia 1.2

12

8

15

Seven Cars

15 $ за добу, Daewoo Lanos

безкоштовно

безкоштовно

безкоштовно

 


Читайте також:
26 Червня, 2018 17:26
Іван Це вже не актуальні ціни, якщо шукати інформацію, в якій можна порівняти ціни та умови на оренду авто у Львові [***]s://tsina.[***]/orenda-avto/ то можна подивитися хоча би на цьому сайті
24 Липня, 2017 12:37
Лєна Які привабливі ціни,мені досить інтересно ,як їх визначають ,що курить перед цим ваше керівництво.
16 Травня, 2017 17:14
Юлія Цікаво чому в Україні такі неукраїнські ціни. У Швеції орендували хороший автомобіль із страховкою за 30 євро на добу. А Швеція загалом є однією з найдорожчих країн у ЄС
3 Серпня, 2015 09:39
Андрій Чому у списку немає української компанії яка займається прокато авомобілів у Львові ?
[***]://ukr-prokat.com/prokat_avto_v_ukraini/prokat_avto_u_lvovi.html
Недавно користався послугами Укр-Прокату, залишився дуже задовленим.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!