Політична реклама

Оренда житла у Львові вдвічі порожчає до кінця року

1124 0
У Новий рік оренда житла у Львові зростуть як мінімум вдвічі. Наприклад, квартира в центрі міста коштуватиме щонайменше 1200 гривень. Про це інформує прес-служба порталу ологолшень Slando.

Інформує "Львівський портал"Оренда просторої  однокімнатної квартири у центрі Львова обійдеться десь у 250-300 гривеньНа вихідні ціна підвищується до 300-400 гривень. Але на Новий рік власники виставляють свою нерухомість вже за 1200 гривень на добу. Саме стільки будуть коштувати апартаменти площею 50 м2 за адресою площа Ринок 25. Крім того мінімальний термін оренди на новорічні свята – чотири доби.

Практично за таку ж ціну можна  взяти двокімнатне житло поблизу центру. Так, квартири аналогічної площі і усім необхідним для проживання обійдуться від 1200 до 1500 гривень. Мінімальний строк оренди також чотири дніХоча в будні дні вартість таких квартир коливається в межах 400-500 гривень.

Трикімнатна квартира з хорошим  ремонтом обійдеться вже мінімум в 2000 гривень за добу. Так, житло на вулиці Січових Стрільців 17, де одночасно можуть розміститися восьмеро людей, пропонують за 2200 гривень. А провести новорічну ніч в самому центрі міста коштуватиме вже у 3000 гривень. Звичайна ціна цих помешкань в будні дні – 800 гривень.

Звичайно, можна зустріти Новий рік трохи економніше, орендуючи хостели. Проте і вони суттєво подорожчають. Вартість спального місця в центрі під час свят підійметься з 70 гривень до 200.

Загалом експерти констатують, у сезон новорічних свят ціни на оренду житла підіймаються мінімум в два рази. Проте, якщо приміщення за кілька днів до Нового року ще не здали, то його власники готові суттєво знижувати ціни. Однак, як правило, вже за два тижні до Нового року вільних квартир у Львові практично не залишається.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!